UKE 18
|
|
|
|
Torsdag
|
1. mai
|
Festgryte, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Mandelpudding m/rødsaus
|
Festgryte, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Mandelpudding m/rødsaus
|
Fredag
|
2. mai
|
Kyllingkarbonader, kyllingsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Kyllingkarbonader, kyllingsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
3. mai
|
Risengrynsgrøt eller blomkålsuppe
|
Blomkålsuppe
|
Søndag
|
4. mai
|
Svinenakke, bearnaisesaus, blomkål og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/ jordbærsaus
|
Strimlet svinekjøtt, bearnaisesaus, blomkål og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/ jordbærsaus
|
UKE 19
|
|
|
|
Mandag
|
5. mai
|
Kalvefrikadeller, fløtesaus, sommerkål og kokt potet
|
Kalvefrikadeller, brunsaus, sommerkål og kokt potet
|
Tirsdag
|
6. mai
|
Seibiff m/løk, rømmesaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Seibiff m/løk, sjy, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
7. mai
|
Grillpølser, brun saus, erter og potetmos
|
Strimlet oksekjøtt, brun saus, erter og potetmos
|
Torsdag
|
8. mai
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
9. mai
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoliblanding og potetmos
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoliblanding og potetmos
|
Lørdag
|
10. mai
|
Risengrynsgrøt eller kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
11. mai
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rødsaus
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rødsaus
|
UKE 20
|
|
|
|
Mandag
|
12. mai
|
Karbonader, brun saus, ertestuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, ertestuing og kokt potet
|
Tirsdag
|
13. mai
|
Pølsegryte og potetmos
|
Pølsegryte og potetmos
|
Onsdag
|
14. mai
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
15. mai
|
Kyllingsnadder, kyllingsaus, brokkoliblanding og kokt potet
|
Kyllingsnadder, kyllingsaus, brokkoliblanding og kokt potet
|
Fredag
|
16. mai
|
Lapskaus
|
Brun lapskaus
|
Lørdag
|
17. mai
|
Stekt ørret, rømmesaus, brokkoliblanding og kokt potet. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Stekt ørret, spinatsaus, brokkoliblanding og kokt potet. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Søndag
|
18. mai
|
Urtemarinert svinekam, eple/løksaus, blomkål og kokt potet. Dessert: Mokkafromasj
|
Urtemarinert svinekam, eple/løksaus, blomkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 21
|
|
|
|
mandag
|
19. mai
|
Medisterkaker, brun saus, surkål og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, brun saus, surkål og kokt potet
|
Tirsdag
|
20. mai
|
Stekt fiskepudding, smør, gulrot/ertestuing og kokt potet
|
Fiskepudding, hvitsaus, gulrot/ertestuing og kokt potet
|
Onsdag
|
21. mai
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Torsdag
|
22. mai
|
Dampet torsk, smør, spinatstuing og kokt potet
|
Dampet torsk, hvitsaus, spinatstuing og kokt potet
|
Fredag
|
23. mai
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Lørdag
|
24. mai
|
Risengrynsgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe kjøttboller
|
Søndag
|
25. mai
|
Kyllingfilet, paprikasaus, blomkålblanding og kokt potet. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Kyllingfilet, paprikasaus, blomkålblanding og kokt potet. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
UKE 22
|
|
|
|
Mandag
|
26. mai
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Tirsdag
|
27. mai
|
Lettsalta torsk, smør, gulrotstuing og kokt potet
|
Dampet torsk, smør, gulrotstuing og kokt potet
|
Onsdag
|
28. mai
|
Grove kjøttkaker, brun saus, makaronistuing og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, makaronistuing og kokt potet
|
Torsdag Kristi himmelfartsdag
|
29. mai
|
Festgryte, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
Festgryte, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
Fredag
|
30. mai
|
Kjøtt/kålpudding, tomatsaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, tomatsaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
31. mai
|
Risengrynsgrøt eller kremet kyllingsuppe
|
Kremet kyllingsuppe
|