UKE 40
|
|
|
|
Tirsdag
|
1. oktober
|
Pannekaker, blåbærsyltetøy. Ertesuppe m/salt kjøtt
|
Omelett, amerikansk grønnsaksblanding. Tomatsuppe
|
Onsdag
|
2. oktober
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
3. oktober
|
Stekt flesk m/duppe, kålrotstappe og kokt potet
|
Svinekam, lys saus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Fredag
|
4. oktober
|
Stekt kjøttpølse, brun saus, erter og potetmos
|
Strimlet kyllingkjøtt, brun saus, erter og potetmos
|
Lørdag
|
5. oktober
|
Byggrynsgrøt eller tomatsuppe m/makaroni
|
Tomatsuppe m/makaroni
|
Søndag
|
6. oktober
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
UKE 41
|
|
|
|
Mandag
|
7. oktober
|
Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Tirsdag
|
8. oktober
|
Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og potemos
|
Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og potemos
|
Onsdag
|
9. oktober
|
Bakt torsk, smør, spinatstuing og kokt potet
|
Bakt torsk, spinatsaus, spinatstuing og kokt potet
|
Torsdag
|
10. oktober
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Fredag
|
11. oktober
|
Fiskekaker, brun saus m/løk, beteblanding og kokt potet
|
Fiskekaker, brun saus m/løk, beteblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
12. oktober
|
Risengrynsgrøt eller fyldig fiskesuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
13. oktober
|
Biffsnadder, bearnaisesaus, erter og kokt potet. Dessert: Mokkafromasj
|
Biffsnadder, bearnaisesaus, erter og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding
|
UKE 42
|
|
|
|
Mandag
|
14. oktober
|
Fiskegryte m/grønnsaker, gulrot og kokt potet
|
Fiskegryte m/grønnsaker, gulrot og kokt potet
|
Tirsdag
|
15. oktober
|
Fårikål og kokt potet
|
Fårikål og kokt potet
|
Onsdag
|
16. oktober
|
Lasagne, hversdagsblanding
|
Lasagne, hversdagsblanding
|
Torsdag
|
17. oktober
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
18. oktober
|
Gulasj m/kjøttdeig brokkoli og potetmos
|
Gulasj m/kjøttdeig brokkoli og potetmos
|
Lørdag
|
19. oktober
|
Risengrynsgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
20. oktober
|
Ferskt oksekjøtt, sur/søt løksaus, rotgrønnsaker og kokt potet. Dessert: Fersk suppe
|
Ferskt oksekjøtt, sur/søt løksaus, rotgrønnsaker og kokt potet. Dessert: Fersk suppe
|
UKE 43
|
|
|
|
Mandag
|
21. oktober
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Tirsdag
|
22. oktober
|
Medisterkaker, brun saus, rødkål og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, rødkål og kokt potet
|
Onsdag
|
23. oktober
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og sellerimos
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og sellerimos
|
Torsdag
|
24. oktober
|
Fårikål og kokt potet
|
|
Fredag
|
25. oktober
|
Fiskeboller, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fiskeboller, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
26. oktober
|
Byggrynsgrøt eller kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
27. oktober
|
Salt lam, lys saus, kålrotstappe og kokt potet. Dessert: Plommekompott med vaniljekrem
|
Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Plommekompott med vaniljekesam
|
UKE 44
|
|
|
|
Mandag
|
28. oktober
|
Stekt kjøttpølse, brun saus, makaronistuing og kokt potet
|
Stekt kjøttpølse, brun saus og kokt potet
|
Tirsdag
|
29. oktober
|
Fiskekaker, brun saus, rotstuing og kokt potet
|
Fiskekaker, brun saus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
30. oktober
|
Kjøttbrød, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Strimlet oksekjøtt, brun saus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Torsdag
|
31. oktober
|
Kremet kyllinggryte, grønnsaker og ris
|
Kremet kyllinggryte, grønnsaker og ris
|