UKE 1
|
|
|
|
Onsdag 1. nyttårsdag
|
1. januar
|
Hjortestek, viltsaus. Viltblanding og fløtegratinerte poteter. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Hjortestek, viltsaus. Viltblanding og fløtegratinerte poteter. Dessert: Karamellpudding
|
Torsdag
|
2. januar
|
Pannekaker, blåbærsyltetøy. Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Omelett, amerikansk grønnsaksblanding. Tomatsuppe
|
Fredag
|
3. januar
|
Stekt sei m/sitronpepper, Hollandaisesaus. Gulrot og kokt potet
|
Stekt sei m/sitronpepper, Hollandaisesaus. Gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
4. januar
|
Risengrynsgrøt eller fyldig fiskesuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
5. januar
|
Bankekjøtt. Viltblanding og kokt potet. Dessert: Panna cotta m/tropisk saus
|
Bankekjøtt. Viltblanding og kokt potet. Dessert: Panna cotta m/tropisk saus
|
UKE 2
|
|
|
|
Mandag
|
6. januar
|
Kalkunkjøttboller, kylling/kalkunsaus. Blomkålblanding og kokt potet
|
Kalkunkjøttboller, kylling/kalkunsaus. Blomkålblanding og kokt potet
|
Tirsdag
|
7. januar
|
Dampet torsk, smør. Spinatsstuing og kokt potet
|
Dampet torsk. Spinatsstuing og kokt potet
|
Onsdag
|
8. januar
|
Stekt kjøttpølse, brun saus. Makaronistuing og kokt potet
|
Strimlet kyllingkjøtt, brun saus. .Herregårdsblanding og kokt potet
|
Torsdag
|
9. januar
|
Kremet kyllinggryte. Amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|
Kremet kyllinggryte. Grønnsaksblanding og potetmos
|
Fredag
|
10. januar
|
Fiskeboller, hvit saus. Gulrot og kokt potet
|
Fiskeboller, hvit saus. Gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
11. januar
|
Risengrynsgrøt eller kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
12. januar
|
Biffsnadder, bearnaisesaus. Erter og kokt potet. Dessert: Appelsingele m/vaniljesaus
|
Biffsnadder, bearnaisesaus. Erter og kokt potet. Dessert: Capuccino panna cotta
|
UKE 3
|
|
|
|
Mandag
|
13. januar
|
Fiskekaker, brunsaus. Rotstuing og kokt potet
|
Fiskekaker, brunsaus. Rotgrønnsaker og kokt potet
|
Tirsdag
|
14. januar
|
Brun lapskaus
|
Brun lapskaus
|
Onsdag
|
15. januar
|
Stekt ørret, spinatsaus. gulrot og kokt potet
|
Stekt ørret, spinatsaus. gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
16. januar
|
Medisterpølser, brun saus. Rødkål og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt brun saus. Rødkål og kokt potet
|
Fredag
|
17. januar
|
Kjøttbrød, peppersaus. Herregårdsblanding og kokt potet
|
Karbonader, peppersaus. Herregårdsblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
18. januar
|
Risengrynsgrøt eller kremet grønnsakssuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
19. januar
|
Skinkesteik, saus. Surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
Skinkesteik, saus. Surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 4
|
|
|
|
Mandag
|
20. januar
|
Blomkålgrateng m/skinke, smør. Amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Blomkålgrateng m/skinke. Amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Tirsdag
|
21. januar
|
Seibiff m/løk, rømmesaus. Rotgrønnsaker og kokt potet
|
Seibiff m/løk, sjy til fisk. Rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
22. januar
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus. Brokkoli og kokt potet
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus. Brokkoli og kokt potet
|
Torsdag
|
23. januar
|
Stekt fiskepudding, smør. Varm rødbetasalat og kokt potet
|
Stekt fiskepudding, hvit saus. Varm rødbetasalat og kokt potet
|
Fredag
|
24. januar
|
Elgkarbonader, viltsaus. Brokkoli og kokt potet
|
Elgkarbonader, viltsaus. Brokkoli og kokt potet
|
Lørdag
|
25. januar
|
Risengrynsgrøt eller blomkålsuppe
|
Blomkålsuppe
|
Søndag
|
26. januar
|
Biff stroganoff. Brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Biff stroganoff. Brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Karamellpudding
|
UKE 5
|
|
|
|
Mandag
|
27. januar
|
Sei m/tomat og oliven. Brokkoli og kokt potet
|
Sei m/tomat og oliven. Brokkoli og kokt potet
|
Tirsdag
|
28. januar
|
Kjøttpudding, brun saus. Blomkål og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus. Blomkålblanding og kokt potet
|
Onsdag
|
29. januar
|
Stekt flesk m/duppe. Kålrotstappe og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, lys saus m/urter. Kålrotstappe og kokt potet
|
Torsdag
|
30. januar
|
Fiskekaker, smør. Rotstuing og kokt potet
|
Fiskekaker, brun saus. Rotgrønnsaker og kokt potet
|
Fredag
|
31. januar
|
Kyllingkarbonader, fløtesaus. Blomkålblanding og kokt potet
|
Elgkarbonader, viltsaus. Brokkoli og kokt potet
|