Offentlige tjenester

Informasjon

Dette er en side med lenker til elektroniske tjenester i offentlig forvaltning. Under finner du ulike områder som kan være aktuelle for deg.

Ledige stillinger

Gjøvik kommune er stolt over å levere gode tjenester til våre innbyggere. Gjennom å beholde og rekruttere engasjerte medarbeidere med høy kompetanse, vil vi bidra til at kommunen oppfyller sin visjon om vekst og utvikling i innlandet.

Oversikt over ledige stillinger, og tilgang til vårt elektroniske søknadsskjema (ekstern lenke)

Søk om plass i barnehage eller SFO

Du søker om plass gjennom Barnehage- og SFOportalen og logger på gjennom MinID. Første gang du søker må du ikke være pålogget, men for å endre på søknad, svare på tilbud, søke endret plass-størrelse eller si opp plassen, må du være innlogget. Du kan prioritere inntil 6 barnehager.

Barnehage- og SFOportalen (ekstern lenke)

Tømmekalender

Tømmekalender for kommunen finner du på lenken nedenfor. Du kan også laste ned tømmekalender som en App til mobilen din. Søk på Min renovasjon der du laster ned app'er. App'en er gratis, men hvis du bestiller varsling, koster det litt pr varsling.

Tømmekalender for Gjøvik kommune

Ditt NAV

NAV har egen tjeneste som de kaller "Ditt NAV". Her kan du sende meldekort, sjekke utbetalinger, registrere deg, søke om pensjon og finne ut om andre tjenester.

Lenke til Ditt NAV (ekstern lenke)

Lenke til NAV Gjøvik - oversikt over og informasjon om tjenester NAV Gjøvik kan hjelpe deg med, f.eks.: ledige stillinger, boligtjenester, bostøtte, startlån, gjeldsrådgivning og sosiale tjenester

VOF - Varsle om feil

VOF er et nettsted der du som innbygger kan rapportere tagging, hull i veien, ødelagte gatelys eller søppel. Nettstedet har også egen mobil-app som kan lastes ned og brukes i rapportering.

Det er en god veiledning for hvordan du går fram når du melder inn en rapport

Lenke til VOF (Ekstern lenke)

Bestille kinobilletter

Billetter til Gjøvik kino og scene kan kjøpes i Servicetorget - 61 18 95 00

Du kan også kjøpe billetter her (ekstern lenke)

Reservere bøker på biblioteket

På bibliotekets hjemmesider kan du få din "egen" mappe. Der kan du se hva du har lånt, og fornye og reservere bøker.

Opprett/logg inn på din egen mappe (Ekstern lenke)

Min helse

På Min helse kan du logge inn for å se dine egenandeler, bytte fastlege eller bestille Europeisk helsetrygdkort.

Lenke til Min helse (ekstern lenke)

Kjernejournal

Kjernejournal er en ny elektronisk tjeneste som inneholder viktige opplysninger om helsen din, som både du som innbygger og helsepersonell har tilgang til. Blir du akutt syk, har helsepersonell rask og sikker tilgang til opplysningene i din kjernejournal.

Innhold i kjernejournalen:

  • kritisk informasjon
  • besøkshistorie sykehus
  • legemidler
  • familie, adresse og fastlege
  • innbyggers registreringer

Klikk her for å se hvorfor kjernejournal er viktig (ekstern lenke)

Mer og nyttig informasjon finner du ved å klikke på denne linken. (ekstern lenke)

ID-porten

ID-porten er en felles innloggingsløsning til offentlige tjenester. Over 3 millioner innbyggere har tatt i bruk ID-porten, og benytter denne løsningen til sikker kommunikasjon med stat og kommune.

ID-porten blir benyttet av over 300 offentlige virksomheter og gir tilgang til over 400 forskjellige tjenester. Når du bruker ID-porten kan du velge om du vil logge inn med MinID, BankID, Buypass eller Commfides.

Lenke til Difi - Direktoratet for forvaltning og IKT (ekstern lenke)

Folkeregister

Folkeregisteret omfatter nøkkelopplysninger om alle personer som er eller har vært bosatt i Norge. Registeret danner grunnlag for blant annet skattemanntallet, valgmanntallet og befolkningsstatistikken. Hvis du flytter, må du melde fra til folkeregisteret.

Lenke til Folkeregisteret (ekstern lenke)

 

 

Sist endret: 06.09.2018